Sla navigatie over
Josha Daniel
Josha Daniel

Josha Daniel niet langer solo

Wij kennen Josha Daniel ook wel als Josha van der Horst, voormalig Newstorian. Als student bedrijfseconomie liep hij in 2013 stage bij ons. Een hoogvlieger: intelligent, optimistisch, ambitieus, creatief en een harde werker. We wilden hem dolgraag behouden in ons team. Maar hij koos voor de muziek.

Van Silent War naar De Wereld Draait Door

Josha maakte een vliegende start – als leadzanger van de succesvolle band Silent War. Hun album kreeg steeds meer airplay. Op een gegeven moment tradt de band zelfs op bij Matthijs van Nieuwkerk. Maar na verloop van tijd liepen zijn persoonlijke ambities en die van de band niet meer parallel. En omdat hij niet het type is dat water bij de wijn doet, besloot hij solo verder te gaan – als Josha Daniel.

Dream of you

Een volgend hoofdstuk brak aan, waarin Josha weer een nieuw talent ontdekte. Met zijn dance album Dream of You (2019) maakte hij een veelbelovende debuut als producer. Dream of You vermengt verschillende muziekstijlen en -genres tot een geraffineerde, ruimtelijke ervaring. Het album wint terrein: na een jaar staat de teller - alleen al op Spotify - op ruim twee miljoen streams. Een hoopvol begin dat is opgevolgd met het album Awake waar je zeker ook naar moet luisteren. Net als het nummer Let Go, een collab met Armin van Buuren en Tom Staar.

Een one man band is ook een bedrijf

Muziek schrijven en produceren is één, maar er is meer dat aandacht vraagt. Als bevlogen muzikant kom je tijd en expertise tekort. Neem marketing. Wij sponsoren Josha en helpen hem zijn bereik te vergroten en zijn verhaal én muziek voor de bühne te brengen. Daar komt veel bij kijken. En het levert een hoop plezier op. We gaan van zijn avontuur genieten, net als van de New Story soundtrack die hij voor ons componeerde en produceerde.

Help ons Josha helpen

Heb jij contacten in de muziekwereld die je met ons wil delen? Laat het ons weten!

Hulp nodig bij jouw ‘new story’?

Neem contact op