Sla navigatie over
Waarom
Waarom

Progressie door partnership

Het ontwerpen van een sterk merk is complex. Inzichten, systemen, clouddiensten, datastromen, marketingkanalen, processen, hardware, expertise, wetgeving - noem maar op - ze zijn met elkaar verweven en onderhevig aan transformatie. Continu hebben ze afstemming nodig om je klantreis naar merkrelevante ervaring te vertalen.

Wij zijn ervan overtuigd: een full-service bureau bestaat niet. Omdat er voortdurend nieuwe technologie├źn en platforms opkomen, ontbreekt het ieder bureau op een gegeven moment aan de expertise die nodig is. Daarom moedigen we merken aan om samen te werken met partners waar ze vertrouwen in hebben. Jouw merk verdient het bureau dat het beste bij je past.

Van een start-up op zolder is New Story uitgegroeid tot het multidisciplinaire bureau van vandaag dat 70+ specialisten telt. In 26 jaar hebben we ons ontwikkeld tot een bureau waarbij samenwerken het leidend principe is voor alles wat we doen. New Story heeft de processen en methodieken geoptimaliseerd die alle stakeholders verbinden en versterken. Onze mapping methodiek speelt hierbij een centrale rol.

Partnership met Joshua Daniel

Voor elk merk, of het nu een grote corporate of een eenmansband is, geldt dat samenwerking de sleutel is tot vooruitgang. Bekijk de video die we gemaakt hebben met onze voormalige Newstorian, artist & producer Josha Daniel. Iedere brand story - ook dat van hem - heeft meer nodig dan papier, een pen of een toetsenbord. Brand stories worden niet simpelweg geschreven. Ze worden uitgedacht, opgebouwd en continu vanuit ieder perspectief onderzocht. Om te kunnen groeien, heeft hij daarom een team nodig met uiteenlopende experts.

Partnerships

Samenwerken

Ben je een ambitieus merk of een partner die graag met ons wil optrekken, laten we afspreken om de mogelijkheden te verkennen.

Neem contact op