Sla navigatie over
Method
Method

Getting better together

Bij New Story helpen ontwerpen we je service en zorgen we ervoor dat je merk relevant blijft. Door de kernwaarden van je organisatie strategisch te verankeren in de customer journey, creëren we gebruikerservaringen die boekdelen spreken. Opgeteld vertellen deze het echte verhaal van je merk.

Om vandaag de dag relevant te blijven, wil je wendbaar zijn. Leren en optimaliseren, het moet onderdeel uitmaken van je dagelijkse routine. Voortdurend ga je vanuit verschillende invalshoeken op zoek naar mogelijkheden om je service te verbeteren. Uiteindelijk is het de optelsom van details die het verschil maken tussen goed en geweldig.

Samenwerken om te versnellen

Snelheid van innovatie - en een korte time-to-market - zijn belangrijker dan ooit. Om te versnellen en prestaties te maximaliseren, wil je dat technologie, data en creativiteit op elkaar worden afgestemd. Deze multidisciplinaire benadering staat centraal in onze manier van denken en doen.

Het kaderen van context

Om te kunnen versnellen in tijden van transformatie, is het essentieel dat context scherp in kaart wordt gebracht. De relevante inzichten wil je op elk moment ter beschikking hebben en kunnen verifiëren. Mapping maakt het je makkelijk. Het proces verwijst naar de uitkomst van een co-creatieve workshop: een poster die opgehaalde inzichten uitlicht.

Lees meer over mapping

We denken en doen

Bij New Story doorbreken we silo's. Wij betrekken klanten, ontwerpers en ontwikkelaars in de complete scope van het project; van strategie tot uitvoering - samen creëren we begrip, houden we focus, en krijgen we dingen voor elkaar. Voor ons is de kracht van een team belangrijker dan de briljantie van een individu.

Beginnen is makkelijk

Interesse gewekt? Laat van je horen? In een gratis workshop leggen we de scope van het project vast. Vervolgens volgen we een tailor made plan van uitvoering dat gekaderd is door budget en tijd.

Contact