Sla navigatie over
Cultuur
Cultuur

Een geweldige plek om te groeien en latte art te designen

Een strandhuis dat uitkijkt over de Noordzee. Een art deco-bar als receptie. De Rolls Royce onder de espressomachines. Drie zonnige terrassen. Twee grote black bastard barbecues. Lunches van Bridget. Feestjes waarin we doorslaan. Dat soort dingen vind je bij New Story. Maar jij weet ook: een geweldige plek om te werken vergt veel meer. Je kunt het samenvatten met één woord: groei. Wil je de vibe van New Story voelen? Bekijk de video op 'Waarom New Story'.

De uitdaging waar we voor staan

De meeste organisaties liggen tegenwoordig aan het digitale infuus, met online applicaties die een kritieke rol spelen in hun dienstverlening. Die communicerende applicaties ontwikkelen zich asynchroon en drijven elkaar voort. Er is geen ontkomen aan: om relevant te blijven, moeten technologie én mensen continu verbeteren.

Zwarte band samenwerken

Nieuwe ontwikkelingen bijbenen in een steeds veranderende wereld is een complex samenspel van ervaring en motivatie. Hoe bouw je momentum en geef je permanente vooruitgang een voedingsbodem? Samenwerking is cruciaal om verder te komen. Daar is onze bedrijfscultuur op gebouwd.

Ons verhaal is integraal

Je kunt niet overal in gespecialiseerd zijn. Daarom gaan wij voor de ultieme samenwerking. Systemen, software, tooling, processen, specialisten in allerlei disciplines – zelfs ons kantoor aan zee, van binnen en van buiten – alles sluit naadloos op elkaar aan.

Doen is leren

Designers, developers, UX-specialisten, copywriters, art directors, proces engineers én klanten: bij New Story maken we allemaal deel uit van één ecosysteem dat groei stimuleert. Door zij aan zij te werken, delen we kennis. Automatisch en organisch blijven we leren.

Comfortabel zijn met wat je niet weet

In tijden van versnelde innovatie kan iedereen achterop raken. Daarom moedigen we onze mensen aan zich open te stellen en kwetsbaarheid te tonen. Als je zonder reserves aangeeft waar je moeite mee hebt, dan wordt het voor je teamgenoten zichtbaar hoe ze je kunnen helpen. Daar worden we allemaal beter van.

Kennismaken

Altijd goed om elkaar in beeld te hebben. Stuur je CV op, het zou zomaar kunnen zijn dat we snel afspreken.

Mail Alexander Eggink