Sla navigatie over
Over ons
Over ons

Geen einde maar een nieuw begin

In 1994 waagde oprichter Hugo de Bruijne, vers van de universiteit, een sprong in het diepe. Hij kocht zijn eerste grafische Apple-computer, nam een stagiair in dienst en startte zijn eigen ontwerpbureau op de zolderkamer van de pastorie in Noordwijk-Binnen.

Sindsdien is er veel veranderd. Maar de ondernemersdrift van dat prille begin is nog altijd aanwezig. We zijn nooit bang geweest om groot te dromen; om de pagina om te slaan en aan een nieuw hoofdstuk te beginnen. Je wint of je leert – het is die mentaliteit die ons altijd heeft voortgestuwd, in goede en slechte tijden. Zo is de tweepitter uitgegroeid tot het digitaal gedreven en strategische designbureau dat we vandaag zijn.

Elke crisis hebben we aangepakt om er sterker uit te komen; om onszelf opnieuw uit te vinden en relevantie te creëren op nieuwe terreinen. Ook de coronacrisis hebben we aangegrepen om ons vizier bij te stellen. Meer dan ooit omarmen we verandering als kans. Als doorlopende strategie die je helpt groeien en bloeien.

In 2020 voegden we de daad bij het woord. Aanvankelijk wilden we ons 25-jarig bestaan vieren met een serie feestelijke events. In plaats daarvan vierden we ons jubileum met een nieuwe naam: New Story.

Vandaag helpen we organisaties met het digitale ontwerp van hun service. Door hun merkwaarden relevant te verankeren in de klantreis, creëren we ervaringen die boekdelen spreken. Samen vertellen ze het verhaal van een merk.

Alle begin is makkelijk

We geven de voorkeur aan een vriendelijke stem. Als het even kan, bel ons via +31 71 364 11 11. Dan plannen we een vrijblijvende verkennende workshop in en brengen we je project in kaart. Wat volgt is een op maat gemaakt plan van aanpak.