Sla navigatie over
Wij zijn lid van Dutch Digital Agencies
Wij zijn lid van Dutch Digital Agencies

Wij zijn lid van Dutch Digital Agencies

New Story is lid van Dutch Digital Agencies, beter bekend als DDA. Het is een ambitieus netwerk met ruim honderd digitale bureaus die zich de beste digitale bureaus van Nederland mogen noemen. In dit blog lees je de toegevoegde waarde van dit lidmaatschap voor New Story én onze opdrachtgevers.

Wie is DDA?

DDA is de organisatie die sinds 2002 de meest toonaangevende digitale bureaus met elkaar verbindt die samen de wereld willen verslimmen. Inmiddels is de organisatie uitgegroeid tot een netwerk van 140 leden die kennis en ervaring uitwisselt. We prikkelen elkaar met nieuwe ideeën en digitale toepassingen. DDA versterkt de snelgroeiende Nederlandse digitale branche én ontwikkelt het talent van morgen.

Een stap voor zijn met partnerships

Als digitaal bureau zijn wij constant op zoek naar manieren om onze werkwijze en service slimmer te maken. We helpen opdrachtgevers met de groei van hun merk in een wereld die continu in beweging is. Wil je als bedrijf harten veroveren, dan is digitale daadkracht een voorwaarde.

New Story is een multidisciplinair bureau met uiteenlopende online expertises. Toch is onze overtuiging: het full-service bureau bestaat niet. Nieuwe technologieën en platforms komen voortdurend op. Op een gegeven moment komt ieder bureau expertise tekort waardoor het belang van goed samenwerken steeds verder toeneemt. Ofwel: partnership makes perfect.

De DDA is een belangrijke kennisprovider. Het biedt toegang tot branche-informatie, zoals kengetallen en presentaties. Daarnaast kunnen we kennissessies en inspirerende events van DDA bijwonen, bijvoorbeeld een webinar over digitale toegankelijkheid. Door kennisdeling met de andere digitale bureaus helpen we elkaar een stap voor te blijven t.a.v. digitale ontwikkelingen. Goed voor New Story, goed voor onze opdrachtgevers.

Samenwerken met New Story?

Ben je een ambitieus merk en wil je ook de vruchten plukken van onze uitgebreide branchekennis en expertise? Onze Creative Marketing Engineers staan voor je klaar.

Neem contact op