Versnel jouw groei

De kracht van Composable Commerce

De markt evolueert razendsnel en klanten eisen meer van jouw online aanwezigheid. Of je nu ondernemer bent, webshopbeheerder, of e-commerce manager, de voordelen van het overstappen van een traditioneel e-commerce platform naar een Composable Commerce oplossing kunnen enorm zijn. Lees verder om te ontdekken wat Composable Commerce is en waarom dit het juiste moment is om actie te ondernemen.

composable commerce new story

Begrijp de uitdagingen

Je huidige digital commerce platform biedt niet meer de flexibiliteit die je nodig hebt om snel in te spelen op veranderingen in de markt. Updates duren lang, maatwerk is kostbaar en de integratie van nieuwe tools verloopt moeizaam. Dit zorgt voor frustratie en belemmert groei. Wat je nodig hebt, is een oplossing die niet alleen nu werkt, maar ook toekomstbestendig is.

Wat is Composable Commerce?

Composable Commerce is een modulaire aanpak waarbij je e-commerce platform wordt opgebouwd uit losse, uitwisselbare componenten. Deze componenten kunnen eenvoudig worden aangepast en vervangen. Hierdoor krijg je de vrijheid om precies de functionaliteiten te kiezen die jouw bedrijf nodig heeft, zonder vast te zitten aan een overcomplex “alles-in-1” systeem.

De voordelen van Composable Commerce

Flexibiliteit en Snelheid: Met Composable Commerce kun je snel inspelen op nieuwe marktontwikkelingen. Voeg eenvoudig nieuwe functies toe of vervang bestaande onderdelen zonder je hele systeem te hoeven herzien.
Kostenbesparing: Door te kiezen voor alleen die onderdelen die je echt nodig hebt, bespaar je op dure maatwerkoplossingen en licentiekosten van grote, allesomvattende platforms.
Toekomstbestendig: Technologie verandert snel. Met een Composable Commerce aanpak ben je altijd klaar voor de toekomst. Nieuwe tools en technologieën kunnen eenvoudig worden geïntegreerd, waardoor je nooit achterloopt. In plaats van elke paar jaar een grote investering te moeten doen in een compleet nieuwe webshop, kun je nu continu kleine verbeteringen doorvoeren. Dit betekent dat je altijd up-to-date bent zonder grote onderbrekingen of kosten.
SEO Voordelen: Met Composable Commerce kun je snel inspelen op Google updates en SEO best practices. Door de modulaire structuur kun je eenvoudig aanpassingen doen die je SEO-prestaties verbeteren, zoals laadsnelheid, mobiele optimalisatie en URL-structuren. Hierdoor kun je je website beter afstemmen op zoekmachines en klanten, wat leidt tot hogere rankings en meer organisch verkeer.
Meertaligheid: Composable Commerce maakt het eenvoudig om meertalige websites te beheren en uit te breiden. Je kunt snel nieuwe talen en markten toevoegen zonder je hele systeem aan te passen. Dit zorgt ervoor dat je je internationale groei kunt versnellen en lokale markten effectief kunt bedienen.

Neem de eerste stap

Het kan spannend zijn om te denken aan replatforming, maar je staat er niet alleen voor. Wij zijn er om je te begeleiden bij elke stap van het proces. Van het begrijpen van je unieke behoeften tot het implementeren van een op maat gemaakte Composable Commerce oplossing, wij staan klaar om samen met jou echte impact te maken.

Klaar om te ontdekken?

Zet de eerste stap naar Composable Commerce met een gratis en vrijblijvend gesprek. Neem vandaag nog contact op met Silvan om jouw mogelijkheden te ontdekken!

Bedankt dat je contact met ons opneemt! We reageren zo snel mogelijk op je bericht, meestal binnen één werkdag. Mocht je niets van ons horen, stuur dan gerust een vriendelijke herinnering naar marketing@newstory.nl.
Oeps! Er ging iets fout bij het verwerken van het formulier.

Meer weten?
Neem contact op met: