End-to-End Development

Wij fixen het voor je

Of je nu een idee hebt of al een plan hebt uitgedacht, end-to-end development behelst alle expertise die je nodig hebt om jouw digitale oplossing te realiseren. Ons team neemt verantwoordelijkheid voor het totale ontwikkelingstraject - van design en codering tot testen en implementatie. Ze stroomlijnen het hele proces en zorgen voor een digitaal landschap dat voor jou en je klanten werkt.

Scherm van een deelnemer aan de New Story Academy die Go-taal laat zien

Alle vaardigheden op de juiste plek

Technologie en toepassingen blijven zich ontwikkelen, dus ons team moet altijd op de hoogte blijven van de laatste trends. Succesvol zijn in end-to-end-development vereist expertise in drie kritische gebieden: back-end development, front-end design en kwaliteitsborging. Door elk onderdeel goed te begrijpen, kunnen we innovatieve oplossingen bieden die het leven van jouw klanten en stakeholders makkelijker maken, elke keer weer!

Back-End Ontwikkeling

Onze back-end development zijn de architecten achter de schermen van websites en producten. Dit vereist kennis van databases, programmeertalen zoals Golang en NodeJS, en cloud-native oplossingen op AWS of Google Cloud Platform. Ons team zorgt ervoor dat gebruikers een naadloze ervaring hebben bij het gebruik van jouw product of website - ongeacht wat er zich achter de schermen afspeelt.

Front-End Ontwikkeling

Front-end development richt zich op de externe elementen waarmee klanten en gebruikers in aanraking komen bij het gebruik van een product of website. Dit omvat het ontwerp van de gebruikersinterface (UI), die verwijst naar de uitstraling en het gevoel van het product; gebruikerservaring (UX) ontwerp, dat verwijst naar de gebruiksvriendelijkheid; en coderingstalen zoals HTML, Tailwind (CSS), TypeScript, Angular en meer.

Testen & Debuggen

Ons team gebruikt geautomatiseerde testtools zoals Jest, Playwright en Cucumber om uitgebreid te controleren of de code voldoet aan verschillende scenario's. Dit helpt ons om eventuele bugs te identificeren voordat ze problemen veroorzaken in productie- en live omgevingen. Vervolgens gebruiken onze debugging-experts geavanceerde Integrated Development Environments (IDE's) om de problemen snel op te lossen. Door softwarebewerking, bouwen, testen en verpakken te combineren in een gemakkelijk te gebruiken applicatie, kunnen we eventuele problemen onderweg snel oplossen.

Ambities verkennen 

Met New Story heb je toegang tot de development expertise die nodig is om jouw online platform te laten groeien en succesvol te maken. Ons team staat klaar om jouw digitale bedrijf van begin tot eind te laten evolueren - ongeacht welke marktontwikkelingen zich voordoen. We zijn benieuwd waar je staat en waar je heen wilt. Zullen we afspreken?

Meer weten?
Neem contact op met: